اینورتر

اینورتر

اینورتر

Blog Article

زمانی که با کار کم در حال کار است، ضریب قدرتش کاهش می یابد.

هر موتور الکتریکی دوار از دو بخش متحرک و محرک تشکیل شده است.که به بخش متحرک روتور و به بخش ثابت که معمولا درون موتور قرار دارد استاتور یا ایستانه نیز می گویند. در یک موتور الکتریکی، روتور به علت گشتاور ناشی از نیرویی ایجاد شده توسط میدان مغناطیسی در استاتور، به حول محور خود می چرخد.

این نوع الکتروموتور ویژگی های موتور های شنت و سری را دارد و همین باعث جذابیت آن شده است.

در این شرایط، مانند بالابر، حتما موتور الکتریکی باید قابلیت ترمز را به لحاظ سخت افزاری داشته باشد.

پمپ‌های هیدرولیک یک ابزار ضروری صنعتی هستند که تقریباً در همه صنایع از جمله: ساخت و ساز‌، معدن‌، تولید و فولاد استفاده می‌شود.

الکتروموتورهای آسنکرون قفس سنجابی به تغییرات ولتاژ حساس هستند و در صورت کم شدن ولتاژ جریان جریان آن به همان نسبت افزایش می یابد.

از آنجا که مزایا و کاربرد الکتروموتور های القایی به ویژه در صنعت بسیار زیاد است، بسیار از شرکت ها این نوع موتور ها را در تیراژ بسیار بالا و انواع مختلف تولید می کنند.

بیشتر کاربران هنگام خرید الکتروموتور، بین دینام های سه فاز و تک فاز دچار سردرگمی می شوند. به همین جهت در اینجا یک راهنمای خرید الکتروموتور جهت انتخاب بهترین گزینه برای شما آماده کرده ایم.تفاوت اصلی این دو دینام تک فاز و سه فاز، در برق ورودی آنها جهت راه اندازی می باشد، همانطور که از نامشان پیداست. مصرف انرژی و ساختار این دو نوع موتور الکتریکی به صورتی است که باعث تفاوت آنها مشاهده رفرنس در راندمان، ترک راه اندازی، توان، جریان کشی و لرزش می شود.

در سال ۱۸۹۰ میخایل اسیبوویچ یک موتور سه فاز روتور قفسی اختراع کرد. این نوع موتور امروزه به طور وسیعی برای کاربردهای گوناگون استفاده می شود.

هرچه میزان تولید بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود

این سایه که قطب را دو تکه می کند سبب می شود که میدان مغناطیسی ای ضعیف تر در ناحیه سایه خورده نسبت به قسمت دیگر و در کنار آن بوجود آید. تعامل میان میدان ها محور را به چرخش وا می دارد.

در یک موتور الکتریکی‌، استاتور یک میدان مغناطیسی چرخشی را فراهم می‌کند که آرماتور چرخان را هدایت می‌کند. در یک ژنراتور‌، استاتور میدان مغناطیسی چرخان را به جریان الکتریکی تبدیل می‌کند.

الکتروموتور ها توانسته اند تحول عظیمی در زندگی بشر به وجود بیاورند؛ در این مقاله قصد داریم تا با انواع الکتروموتور ها و نحوه کارکردشان بیشتر آشنا شویم. الکتروموتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند؛ انواع الکتروموتور ها معمولا بر اساس قانون القای فارادی و بر هم کنش میان میدان مغناطیسی موتور و سیم حامل جریان کار میکند.

دقیقا یک فضای الکترومغناطیسی توسط عبور نیروی برق در سیم پیچ استاتور اتفاق میفتد و یک آهنربای الکتریکی تولید می شود. یک طرف این میدان میله های روتور را جذب و طرف دیگر دفع می کند و دقیقا مانند توپ والیبال به همدیگر پاس می دهند و این پاس دادن، حرکت و چرخش شفت را موجب می شود.

Report this page